Ar jūsų VPN lėtas? 7 patarimai, kaip tai išspręsti – „Happy Android“.

Jei esate įpratę naudoti VPN labai tikėtina, kad dažnai susidursite su tam tikrais trūkumais. Nenuostabu, kad VPN mums siūlo malonų pasiūlymą matyti ir naršyti svetaines, kurių mūsų regione paprastai nėra. Nors kartais galite VPN veikia lėtai kažkodėl tu nežinai.

Paprastai yra įvairių priežasčių, kodėl naudojant VPN gali kilti problemų. Nuo paprasčiausių iki pažangiausių – tai gali būti akivaizdi problema ir tuo pačiu ne tokia aiški.

Kas yra VPN ir kaip jis veikia

Pirmiausia turite aiškiai žinoti, kas yra VPN. Tai tinklas, prie kurio galite prisijungti ir naršyti internete nerizikuodami savo privatumu ar tapatybe, kai įeisite į skirtingas svetaines.

Virtualaus privataus tinklo (VPN) arba virtualaus privataus tinklo naudojimas turi daug privalumų, jei norite išvengti, kad viskas, ką darote internete, būtų sekama arba kad nesąžiningi žmonės galėtų pasinaudoti jūsų tikra informacija.

7 patarimai, kaip padidinti greitį, kai VPN yra lėtas

Yra keletas veiksnių, dėl kurių VPN greitis gali sulėtėti, pradedant saugos šifravimu, serveriu, prie kurio prisijungiate, ir jo dažnių juostos prieinamumu. Jei norite pagerinti VPN greitį, galite išbandyti šiuos 7 patarimus, kaip padidinti naršymo greitį.

Patikrinkite ryšio greitį

Pirmiausia, patikrinkite ryšio greitį iš savo interneto tiekėjo. Norėdami tai padaryti, tereikia atsijungti nuo VPN paslaugos, atlikti greičio testą bet kurioje pasirinktoje svetainėje. Po to turėtumėte atkreipti dėmesį į matavimus ir pabandyti dar kartą išlaikyti testą su jau pradėtu VPN.

Skirtumas tarp greičių bus šiek tiek pastebimas, tačiau jis neturėtų būti didesnis nei dešimt procentų įprasto greičio nenaudojant VPN.

Idealu, jei atliktumėte testą kiekviename įrenginyje, kurį naudojate prisijungdami prie pasirinkto VPN tinklo.

Iš naujo paleiskite kompiuterį ir prieigos tašką

Jei po pirmiau nurodytų veiksmų jūsų ryšys vis tiek nepagerėja, pabandykite iš naujo paleisti stalinį, mobilųjį ar nešiojamąjį kompiuterį. Be to, patartina iš naujo paleisti interneto prieigos tašką, nesvarbu, ar tai maršrutizatorius, ar modemas.

Naudokite laidinį tinklą ir nepriklausykite nuo „Wi-Fi“.

Nori tikėk, nori - ne, „Wi-Fi“ ryšio naudojimas gali paveikti jūsų naršymo internete greitį naudojant VPN. Daug kartų rekomenduojama naudoti eterneto kabelį tiesiai iš maršruto parinktuvo arba maršruto parinktuvo, kad būtų išvengta trikdžių ir ryšio, kurie paprastai atsiranda naudojant „Wi-Fi“ tinklą, ir sumažintumėte jų skaičių.

Svarbu žinoti ir paaiškinti, kad tai taikoma tik tokiems įrenginiams kaip staliniai ar nešiojamieji kompiuteriai, o mobiliuosiuose, planšetiniuose kompiuteriuose ar pan.

Keisti serverį

Naudodami VPN galite pamatyti, kad jame yra didelis serverių sąrašas. Daugeliu atvejų mes nežinome, kaip pasirinkti tinkamą, taigi ir jūsų VPN ryšys tampa mirtinas. Idealas yra visada pasirinkite arčiausiai jūsų vietos esantį VPN serverį.

Tik su pakeiskite VPN serverį, galite pagerinti ryšio greitį. Jei esate priversti naudoti konkretų serverį dėl jo buvimo vietos, kad išlaikytumėte prieigos apribojimą, rekomenduojama atlikti greičio testus kiekviename iš toje vietoje pasiekiamų serverių.

Dėl to galite pastebėti, kad kai kurie turi didesnį greitį nei kiti. Taip yra dėl to paties paklausos ar užimtumo, todėl neturėtų stebinti, kad vieną dieną vienas serveris veikia geriau nei kitas.

Patikrinkite ugniasienės ir antivirusinės programos būseną

Antivirusinė ir ugniasienė, kurią naudojate kompiuteryje ar įrenginyje, gali turėti įtakos VPN spartai. Tokiais atvejais galite pabandyti išjungti abu, kad pamatytumėte, ar pagerėjo ryšio su VPN serveriu greitis.

Tikėkite ar ne, dėl blogos antivirusinės programos, pvz., kompiuterio ugniasienės, konfigūracijos VPN naršymas gali lėtėti.

Visiškai nepatartina išjungti abiejų programų, užtenka įdiegti programinę įrangą, kuri būtų labiau pritaikyta jūsų poreikiams ir nekeltų problemų jūsų VPN greičiui.

Naudokite kitą ryšio prievadą nei numatytasis

Kitas triukas, kurį galite pritaikyti norėdami pagerinti ryšio greitį pakeiskite numatytąjį jo prievadą. Nors ne visi VPN paslaugų teikėjai siūlo šią parinktį, tiesiog peržiūrėkite galimus teikėjo nustatymus.

Vienas iš plačiausiai naudojamų prievadų Norėdami padidinti greitį, jūsų VPN ryšys yra 443 prievadas. Taip pat galite peržiūrėti kitas paslaugų teikėjo siūlomas parinktis.

Šifravimo protokolas

Ar jūsų VPN ryšys vis dar lėtas? Pabandykite pakeisti protokolą. Kaip ir prievado keitimas, VPN duomenų šifravimo protokolo pakeitimas gali pagerinti ryšį.

Tiesiog eikite į savo paslaugos ar teikėjo skyrių Nustatymai arba Konfigūracija ir patikrinkite, kuris protokolas yra numatytasis. Tarp galimų parinkčių turėtumėte turėti galimybę pasirinkti PPTP arba L2TP / IPSec protokolus.

Tai padės palengvinti duomenų perdavimą ir pagerinti ryšio greitį.

Vis dar nematote geresnių rezultatų? Pakeiskite VPN teikėją

Pastaruoju atveju geriau pagalvoti apie VPN teikėjo keitimą. Daugeliu atvejų pasirinkta nemokama arba mokama VPN paslauga nevisiškai atitinka mūsų poreikius ir poreikius.

Idealiu atveju turėtumėte pasirinkti naują paslaugų teikėją, kuris garantuoja, kad patenkins visus jūsų poreikius ir siūlo kokybišką VPN ryšį.

Redaktoriaus pastaba: Gerbiamas skaitytojau! Tai yra landroid. Po daugiau nei 5 metų ir beveik 1800 įrašų tinklaraštyje nusprendžiau padaryti trumpą savaitės pertraukėlę ir atnaujinti savo grandines. Per ateinančias kelias dienas tinklaraštyje bendradarbiaus puikioji Arantxa Asian, tūkstančiuose mūšių užgrūdinta rašytoja ir technologijų nuoroda, publikavusi tokiose prestižinėse žiniasklaidos priemonėse kaip MuyComputer. Sąraše jis turi keletą tikrai puikių straipsnių, kurie verti jūsų dėmesio. Nepamirškite jų iš akių!

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found