135 nemokami internetiniai įrankiai visoms užduotims atlikti

Daugėjant žiniatinklio įrankių, nebereikia diegti jokių programų ar programėlių, kad galėtume atlikti bet kokios rūšies užduotį. Jei mums reikės atlikti tam tikrą matematinio skaičiavimo, spalvų redagavimo, teksto ir sąrašo tvarkymo, skaičių, datų ir laiko ar vaizdų darbą, tikriausiai rasime reikalingą įrankį PineTools svetainėje.

PineTools yra svetainė, kurioje renkami šimtai nemokamų internetinių įrankių Su kuria galime atlikti daugybę užduočių, susijusių su tekstais (apversti, konvertuoti didžiąsias raides į mažąsias), vaizdais (apversti, pakeisti dydį, iškirpti), sąrašais (rūšiuoti abėcėlės tvarka, rūšiuoti atsitiktinai), skaičiais (generuoti sekas, rūšiuoti) ir daugeliu kitų funkcijos, kurios gali praversti prireikus.

Žiniatinklio siūlomos priemonės yra suskirstytos į 9 skirtingas kategorijas.

Matematika

Čia randame skaičiuoklės programas (paprastas, plotas ir procentas), trigonometrines funkcijas (sinusą, kosinusą ir liestinę), tiesiogines proporcijas ir atvirkštinę 3 taisyklę.

Spalvos

Viena iš pagrindinių „PineTools“ funkcijų yra spalvų ir vaizdo redagavimo įrankiai. Kalbant apie spalvas, yra daugiau nei tuzinas žiniatinklio programų, kurios visos yra labai paprastos ir lengvai naudojamos.

Čia rasime įrankius apskaičiuoti spalvų triadas, papildomas spalvas, analoginis vienspalvis, patamsinti, pašviesinti, pakeisti sodrumą arba gauti vaizdo spalvas. Taip pat turime kitų, kurie padeda generuoti atsitiktines spalvas, pakeisti spalvą, sujungti dvi spalvas arba pakeisti į pilkos spalvos tonus. Tiesa ta, kad įrankį galime rasti praktiškai viskam, kas susiję su spalvomis.

Tekstas

Teksto įrankiuose turime programas, skirtas apversti, rūšiuoti, pridėti tekstą į kiekvieną eilutę, pašalinti tarpus ir eilučių lūžius, pašalinti pasikartojančias eilutes arba raidžių ir žodžių skaitiklį. Taip pat yra kiti žodžiai, pakeisti arba pakeisti didžiąsias / mažąsias raides.

Skaičiai

Šioje kategorijoje randame įrankius, kurie leidžia rūšiuoti skaičius, filtruoti, generuoti skaičių sąrašus arba rasti didžiausius ar mažiausius skaičius.

Datos ir laikai

Kategorijoje „Datos ir valandos“ turime įrankių Pridėkite arba atimkite metus, valandas ar mėnesius prie datųir pakeisti datą bei laiką į Unix formatą, be kita ko.

Vaizdas

Su vaizdų redagavimu ir tvarkymu susiję žiniatinklio įrankiai leidžia keisti vaizdų dydį, iškirpti ar apversti, taip pat pašviesinti ar patamsinti, keisti ekspoziciją ar sodrumą. Taip pat galime pakeisti kontrastą, ryškumą, invertuoti spalvas arba pridėti visų rūšių efektų, cenzūruokite vaizdą pridėdami suliejimo bloką, pikseliuoti ir pan. Kita vertus, taip pat yra SVG į PNG, BMP ir JPG keitikliai. Iš viso iki 55 interneto įrankių, susijusių su vaizdo apdorojimu.

Atsitiktinumas

Atsitiktinių atsakymų generavimo įrankiai yra atsitiktinių skaičių generatorius, galvutės arba uodegos, kauliukų metimas, atsitiktinių eilučių ir slaptažodžių generatoriai, atsitiktinių spalvų ir bitmap generatoriai ir daug daugiau. Tikrai įdomi priemonių pakuotė.

Įrašai

Šiame rinkinyje taip pat rasime skyrių, skirtą manipuliavimui failais. Taigi „failų“ kategorijoje turime įrankį failams padalinti ar sujungti, koduoti arba iššifruoti 64 bazėje, sugadintas failų generatorius arba atsitiktinis, ir įrankis esamiems failams sugadinti.

Programavimas

Galiausiai turime rinkinį įrankiai programuotojams ir interneto svetainių kūrėjams pvz., sintaksės pabraukimas, CSS gražintuvas, skirtumų tikrinimo įrankis, CSS įdėklas, kitas JSON formatavimo įrankis, HTML gražintuvas ir dar vienas skirtas Javascript.

Iš viso 135 visiškai nemokami ir funkcionalūs žiniatinklio įrankiai, kurie gali padėti mums atlikti daugybę užduočių, neįdiegiant jokios papildomos programinės įrangos kompiuteryje ar mobiliajame įrenginyje. Vienas iš tų puslapių, kurį niekada neskauda įtraukti į mūsų žymių sąrašą.

Apsilankykite PineTools

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found