„ASUS Zenfone 5Z“ apžvalga: 6 GB RAM, „Snapdragon 845“ ir dirbtinio intelekto kamera

Aukščiausios klasės rinka praktiškai prisotinta. Ar yra vietos dar vienam? ASUS taivaniečiai taip galvoja ir tai Zenfone 5Z Ar jūsų statymas šiems 2018 metams. Ką mums siūlo šis aukščiausios klasės asortimentas, ko negalime rasti kituose išmaniuosiuose telefonuose, kurie jau yra gatvėje ir veikia gero lygio?

Šiandienos apžvalgoje apžvelgsime ASUS Zenfone 5Z, aukščiausios kokybės terminalas, išsiskiriantis puikiu kainos ir kokybės santykiu ir našumu, galinčiu įveikti sudėtingiausias užduotis.

ASUS Zenfone 5Z apžvalga: geras veikimas ir geras dizainas, tačiau šiek tiek šviesus ir tamsus

5Z yra geras telefonas. Nėra jokių abejonių. Problema ta, kad sunku atskirti mobilųjį su įpjova, begalinį ekraną ir kristalizuotą korpusą. Kad šis Zenfone spindėtų savo šviesa, jis turi pasiūlyti kažką daugiau, o gamintojas nusprendė žaisti AI kortelę kaip žvaigždės funkciją. Kita vertus, kažkas, apie ką rašyti namuose, bent jau kol kas neatrodo.

Dizainas ir ekranas

ASUS Zenfone 5Z pristato 6,2 colių ekranas su Full HD+ raiška (2260 x 1080p), 402ppi ir 550 nitų ryškumas. Geras ekranas, kurio ryškumas, spalvos ir kontrastas nepasiekia AMOLED lygio, suteikia daugiau nei patenkinamų rezultatų.

Dizaino lygiu turime telefoną, labai panašų į „Xiaomi Mi 8“ arba „OnePlus 6“. Lengvas prietaisas su 2,5D lenktais kraštais ir stikliniu dėklu kuris yra pirštų atspaudų ir dulkių magnetas, bet, žinoma, pastarosios yra neišvengiamos bet kuriame tokio tipo telefone.

Tarp ekrano savybių reikia pabrėžti „išmaniojo ekrano“ režimasDėl šios priežasties sistema gali atpažinti, kada telefoną turime rankoje, taigi, neišjungia ekrano.

Šio Zenfone 5Z matmenys yra 15,30 x 7,57 x 0,79 cm, o svoris – tik 155 gramai. Galimos juodos ir sidabrinės spalvos.

Galia ir našumas

Mes pasineriame į geriausią naujojo ASUS terminalo aspektą: jo našumą. Terminalas turi SoC Snapdragon 845 Aštuonių branduolių 2,8 GHz dažniu, 6 GB LPDDR4X RAM - nors yra ir 8 GB versija, 64 GB vidinės atminties – Su 128 GB ir 256 GB variantais ir „Android 8.0 Oreo“ su ZenUI 5.0 sluoksniu. Visa tai su lizdu micro SD įdėjimui, jei prireiktų daugiau vietos.

Praktiniais sumetimais šis paketas suteikia mums 274 499 taškų Antutu lyginamąjį rezultatą. Akivaizdu, kad turėdamas geriausią rinkoje esantį lustų rinkinį ir daugiau nei turtingą RAM atmintį negalės suteikti visiškai kitokios patirties, nei tikėtasi. Programos veikia kaip šūvis, nėra atsilikimo, o žaidimai yra puikios būklės, net kai kalbama apie sunkius žaidimus.

Kalbant apie žaidimus, šiame telefone yra tai, ką ASUS vadinaŽaidimas Genie“ Įrankis, kuris suaktyvintas blokuoja visų rūšių įspėjimus ir trikdžius, kai žaidžiame žaidimus.

Be kitų papildomų funkcijų, yra galimybė klonuoti programas, kažkas labai praktiško, jei norime vienu metu naudoti dvi WhatsApp paskyras arba naudojame kelias paskyras tame pačiame socialiniame tinkle.

Taip pat galime pasinaudoti ASUS debesijos paslauga ir 100 GB laisvos vietos „Google“ diske. Visa tai nepamirštant ZeniMojis, bendrovės 3D jaustukai.

Kalbant apie dirbtinį intelektą, tai, ką matėme internete, nereiškia, kad tai yra lemiamas veiksnys siekiant pagerinti terminalo veikimą. Suprantame, kad tai yra, bet bent jau šiuo metu tai neturi reikšmingo skirtumo.

Trumpai tariant, galingas, efektyvus įrenginys su keliais pliusais, kurie pagerina naudojimo patogumą ir apskritai vartotojo malonumą.

Kamera ir baterija

Dabar mes pasiekiame subtilią žemę. Dviguba galinė kamera turi 2 objektyvus: 12MP IMX363 su f / 1.8 ir 1,4 µm, pagamino Sony. IR antrasis 8MP objektyvas su f / 2.0 diafragma. Taip pat pritvirtinama asmenukių kamera 8MP objektyvas su f / 2.0 priekyje.

Ar tai bloga kamera? Ne ką mažiau: AI dėka fotoaparatas gali atskirti 16 skirtingų scenarijų (žmonės, maistas, šunys, katės, saulėlydžiai, dangus, naktis ir kt.), kad pagerintų vaizdą ir gautų geriausius įmanomus rezultatus.

Problema ta, kad ASUS parduoda fotoaparato dirbtinį intelektą kaip pagrindinę 5Z savybę, ir tiesa: pačios nuotraukos nepasiekia tokio lygio, kaip ir kitos konkurencijos viršūnės. Tai geras fotoaparatas, tačiau jis nėra puikus fotoaparatas.

Tuo tarpu akumuliatorius turi gerą ir kitą blogą dalyką. Jame yra 3300 mAh talpos baterija, kuris, deja, išsenka gana greitai (apie 4 val. ekrano laiko). Savo ruožtu jo greito įkrovimo funkcija yra tikrai efektyvi, ir per trumpą laiką mobilusis vėl pradės veikti.

Kitos funkcijos

„ASUS Zenfone 5Z“ išsiskiria ir garso skiltyje. Jis turi kokybiškus stereofoninius garsiakalbius, su kuriais galime pasiekti iki 100 decibelų lygį, ir trigubą mikrofoną su triukšmo slopinimu. Beje, mobiliajame telefone yra ir ZenEar Pro ausinės.

Kalbant apie ryšį, įrenginys turi „Bluetooth 5.0“, C tipo USB, 3,5 mm lizdą, galinį pirštų atspaudų detektorių, „Dual SIM“, „WiFi 802.11ac“, 2 × 2 MIMO, „WiFi Direct“ ir LTE Cat 18.

Kaina ir prieinamumas

Šiuo metu ASUS ZenFone 5Z galime įsigyti už kainą 484,40 €, apie 559,99 USD, tokiose svetainėse kaip GearBest arba AliExpress.

Trumpai tariant, mes susiduriame su aukščiausio lygio diapazono viršūnėmis, kurių maksimalus našumas yra, bet kuris yra pusiaukelėje, kai reikia išnaudoti kitus veiksnius, pvz., fotoaparatą ar autonomiją. Tačiau garsas geras, ekranas tinkamas, atnaujintas dizainas ir įdomių funkcijų paketas. Geriausia, be jokios abejonės, kaina.

GearBest | Pirkite ASUS Zenfone 5Z

AliExpress | Pirkite ASUS Zenfone 5Z

Amazon | Pirkite ASUS Zenfone 5Z

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found