Nauji faktai apie Dragon Ball filmą 20 ir DB Super tęsinį

Oficiali svetainė kitam „Dragon Ball“ filmui, kuris Japonijoje pasirodys kino teatruose šį gruodį, ką tik buvo atnaujintas su nauja sultinga informacija. Tokiu būdu atskleidžiama keletas įdomių duomenų, tokių kaip personalas, kuris dalyvaus filme, pagrindinis Son Goku įvaizdis, jo išleidimo data Japonijoje ir galiausiai, ažiotažo kupina žinutė iš pačios Akiros Toriyamos.

Komandą, kuri vadovaus dvidešimtajam filmui Dragon Ball visatoje, sudarys šie japonų profesionalai:

  • Originalus autorius, scenarijus ir personažo dizainas: Akira Torijama
  • Direktorius: Tatsuya nagaminas
  • Animacijos vadovas: Naohiro shintani
  • Meno direktorius: Kazuo ogura

Tatsuya Nagamine buvo vienas iš kelių režisierių, kuriais tikėjosi universalus išlikimo lankas, o Kazuo yra menininkas, jau dalyvavęs kuriant lėšas filmui. Dragonballz dievų mūšis.

Vienas iš pagrindinių šio filmo narių bus Naohiro Shintani, vienas jauniausių ir talentingiausių Toei Animation animatorių. Shintani pradėjo dirbti su keliais „One Piece“ epizodais, o vėliau tiesiogiai pradėjo dirbti su animaciniais filmais. Šiame „YouTube“ vaizdo įraše galite pamatyti Shintani darbo žvilgsnį:

Naohiro Sintani yra esminis pokytis, palyginti su Tadayoshi Yamamuro, animacijos vadovu ir šiuo metu atsakingu už Son Goku ir kitų serialo veikėjų vizualinį aspektą. Nuo griežtesnio piešimo stiliaus su ryškesnėmis savybėmis perėjome prie lengvesnio ir dinamiškesnio meno.

Norėdami susidaryti idėją, nieko geriau nei pažvelgti į ką tik išleistą vaizdą, kuriame matome vaizdinę koncepciją, kuri lydės Goką šiame 20-ajame Dragon Ball filme.

Filmo svetainėje taip pat randame trumpą Akiros Toriyamos žinutę:

„Šį kartą filmas „Dragon Ball Super“ bus kita serialo istorija, kuri šiuo metu transliuojama per televiziją. Tai bus epizodas po to, kai sulaikėme kvėpavimą, kai pasiekėme galios turnyro kulminaciją, kai visatos egzistavimas kabo ant plauko. Šis naujas turinys padės geriau suprasti Freezą ir sajanus – tai, kam iki šiol nebuvau tinkamai atstovaujama. Ir pamatysime šiai progai skirtą galingą priešą, kuris pavers tai tikrai smagia istorija.

Kaip ir 2013 m. „Dievų mūšyje“ ir paskutiniame „F“ prisikėlime, istoriją parašiau pats, be to, turėjau privilegiją nupiešti daug iliustracijų.

Faktas yra tas, kad nors esu užsiėmęs kaip niekad, kadangi nebekuriu serialo, turiu daug laisvo laiko galvoti apie animacinę versiją, nuo kurios anksčiau buvau visiškai atsijungęs.

Sekite naujienas!!

Dabar animacinė versija kol kas baigsis, bet populiarusis „Toyotaro“ pieštas „Dragon Ball Super“ komiksas tęsis kaip anksčiau. Manau, kad be TV laidos ir filmo taip pat bus įvairių istorijų, todėl sekite ir tai. Aš padarysiu!

-Akira Toriyama »

Baigiame filmo išleidimo datą, kuri buvo paskelbta 2018 m. gruodžio 14 d. Japonijoje.

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found