Analizuojant „Xiaomi Mi Note 2“, mobilusis telefonas su „Snapdragon 821“ už pusę kainos

„Xiaomi“ neuždirba pinigų iš savo išmaniųjų telefonų. Tai, kas ypač pastebima tokiais atvejais kaip „Xiaomi Mi Note 2“.. „PParduotume 10 milijardų išmaniųjų telefonų ir negautume nė cento pelno. pareiškė Hugo Barras, pasaulinis „Xiaomi“ viceprezidentas, 2016 m. Tikrai?

„Xiaomi“ tikrai uždirba pinigus parduodant namų automatikos įrenginius ir priedus, sritys, kuriose jis puikiai veikia. Kita vertus, mobilieji telefonai jie padeda pozicionuoti save kaip prekės ženklą. Ir atrodo, kad strategija veikia. Šiuo metu „Xiaomi“ vertinama daugiau nei 46 000 milijonų dolerių.

„Xiaomi Mi Note 2“ – aukščiausios klasės telefonas su neįtikėtina technine įranga už mažiau nei 300 eurų

„Xiaomi Mi Note 2“ yra aukščiausios klasės telefonas, kuris pasirodė prieš kiek daugiau nei metus. Jau savo laikais jis turėjo labai priimtiną kainą. Kita vertus, šiandien sandėris sprogsta mums į akis, kai galime jį išlyginti už mažiau nei 250 eurų.

Mobilusis telefonas su funkcijomis, kurios dar po metų laikomos aukščiausios klasės. Šiandienos apžvalgoje didinamąjį stiklą pastatėme ant įspūdingo „Xiaomi Mi Note 2“..

Dizainas ir ekranas

„Xiaomi Mi Note 2“ yra 5,7 colio planšetinis kompiuteris, nemažų gabaritų telefonas su elegantiška ir labai kruopščia apdaila. Tai turi lenktas OLED ekranas su Full HD raiška (1920x1080p), su aliuminio rėmu ir užapvalintais kraštais kartu su aukščiausios klasės stikliniu galiniu dangteliu. Be jokios abejonės, susiduriame su aukščiausios kokybės terminalu, kuris skleidžia labai gerus regėjimo pojūčius.

Kitas „Mi Note 2“ pranašumas yra tai, kad jis nėra sunkus, sveria 166 gramus, o matmenys – 14,57 x 7,03 x 0,83 cm.

Galia ir našumas

„Xiaomi Mi Note 2“ aprūpinta aukščiausios klasės technine įranga. Procesoriuje randame a Snapdragon 821 Quad Core veikia 2,35 GHz dažniu, Lydimas 4 GB RAM, Adreno 530 GPU ir 64 GB vidinės atminties. Kaip operacinė sistema joje yra MIUI 8, ypatinga Xiaomi Android 6.0 versija, aiškiai primenanti iPhone iOS.

Našumo lygiu ketiname rasti telefoną, galintį perkelti sudėtingus žaidimus, taip pat sunkias programas. Jei ieškome galingo ir raumeningo išmaniojo telefono, „Mi Note 2“ tikrai patektų į šią kategoriją.

Kamera ir baterija

Kamera yra dar vienas iš komponentų, į kuriuos Xiaomi visada skiria ypatingą dėmesį. Dėvi Xiaomi Mi Note 2 vienas 22,56 MP didelės raiškos galinis objektyvas, su 4K EIS vaizdo stabilizatoriumi. Puiki kamera kartu su asmenukės objektyvu, esančiu priekyje su 8MP raiška, automatiniu fokusavimu ir klasikiniu grožio režimu 3.0.

Kalbant apie autonomiją, gamintojas pasirinko palaidą akumuliatorių, kuris vartotojui išvengia netikėtumų ir komplikacijų. Tai reiškia 4070 mAh talpos baterija, nemažas pajėgumas tuo pačiu metu kaip išmatuotas, teisingas ir būtinas, kad būtų išvengta pastebimo bendro terminalo svorio padidėjimo ir tuo pačiu metu būtų suteikta autonomija, viršijanti vidutinį. Prietaisas taip pat turi greitas įkrovimas 3.0 per jo C tipo USB prievadas.

Kitos funkcijos

„Xiaomi Mi Note 2“. turi NFC, palaiko 6 tipų LTE su 37 juostomis, turi 3,5 mm ausinių išvestį ir Bluetooth 4.2.

Kaina ir prieinamumas

„Xiaomi Mi Note 2“ į rinką atėjo už 600 eurų artimą kainą. Tai buvo brangiausias „Xiaomi“ mobilusis telefonas savo laikais ir jau tada buvo puikaus kainos ir kokybės santykio statymas, palyginti su kitomis aukščiausios klasės alternatyvomis.

Tačiau šiais laikais tai dar labiau pabrėžiama, nes galima jį užčiuopti labai maža kaina – 248 eurai, apie 299 USD pakeisti tokiose svetainėse kaip „GearBest“.

Jei galvojame atnaujinti mobilųjį telefoną, o biudžetas nesiekia 300 eurų, „Xiaomi Mi Note 2“ yra išmanusis telefonas, kurio neturėtume pamiršti. Kitą terminalą su tokiomis savybėmis ir gamybos kokybe už tokią kainą vargu ar rasime. Didelis.

GearBest | Pirkite Xiaomi Mi Note 2

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found