10 mano mėgstamiausių 2018 m. TV laidų – laimingas „Android“.

Sausio 1 d. aplink šias dalis pasidalinau savo asmeniniu sąrašu su 10 filmų, kurie man patiko labiausiai 2018 m., todėl daugiau ar mažiau neišvengiu, kad ratą užbaigsiu pakalbėdama ir apie serialus, su kuriais turėjau smagiausia per pastaruosius 12 mėnesių.

Nors per metus mačiau daug kitų serialų, toliau pateiktame sąraše atsižvelgsiu tik į tuos, kurie pirmą kartą išvydo šviesą arba išleido sezoną 2018 m.

Mano 10 mėgstamiausių serialų 2018 m

  • Maniakas: Šis savotiškas serialas, kuriame vaidina Emma Stone ir Jonah Hill, buvo didžiausia metų staigmena – bent jau man. Kelionė į šizofreniją, kupina įsimintinų epizodų ir puikių pasirodymų.
  • Švytėjimas: Antrasis imtynių merginų sezonas ir toliau išlaiko aukštą kartelę, meistriškai derindamas komediją su drama. Estetika ir garso takelis tiesiog puikūs.
  • Daredevil: Trečiasis ir, atrodo, paskutinis „Daredevil“ sezonas yra Matto Murdocko „Gulbės daina“. Iki šiol geriausias metų superherojų serialas, iš dalies dėka vėsaus Vincento D'Onofrio.
  • „Star Trek“ atradimas: „Star Trek“ sugrįžimas į televiziją sukėlė daug prieštaravimų tarp gerbėjų. Nors tiesa, kad visas dalykas buvo šiek tiek „sukarintas“, paliekant nuošalyje gryną tyrinėjimą veiksmo naudai, tai serialas, kuris užkabina nuo pat pradžių. Geriausi metų specialieji efektai.
  • Narkotikai: Narcos grįžta ir šį kartą papasakos apie meksikiečio narkotiko Miguelio Angelo Felikso Gallardo nuotykius. Nors jis išlaiko ankstesnių sezonų lygį, tiesa, jis yra šiek tiek ilgesnis ir galėjo iškirpti porą epizodų. Bent jau mes turime netikėtą epizodą iš tų, kurie pažymėti tinklainėje.

//www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

  • Nedarbingumo atostogos (nedarbingumo lapelis): Viena iš beprotiškiausių juodųjų komedijų, su kuriomis pastaraisiais metais teko susidurti per televiziją. Šiame seriale, kuriame vaidina Rupertas Grintas (Hario Poterio raudonplaukis draugas) ir Nickas Frostas, su humoru parodoma, kokie pikti ir savanaudiški gali būti žmonės tam tikrose situacijose.
  • Paquita Salas: Štai antrame sezone vėl turime Paquita Salas, kas patvirtina tai, ką mes visi jau įsivaizdavome: kad tai ne blefas, kad čia yra kokybė. Daugeliui geriausių ispaniškų metų serialų.
  • Trailer Park berniukai: Po liūdnos vieno iš pagrindinių veikėjų mirties gali būti, kad šis 12-asis sezonas bus paskutinis. Džulianas, Rikis ir Bubblesas kaip niekad nepataisomai atlieka savo darbus Sanivalyje, kad ir kaip stengtųsi to išvengti. Juokingas juokingas filmas, toks klasikos kaip „The Office“ viršūnėje.
  • BlyksnisNors atrodo, kad serialas ir toliau merdėja, rašytojai ir toliau ieško būdų, kaip sukurti naujus įdomius „The Flash“ piktadarius. Tas nuopelnas turi būti pripažintas. Šį ketvirtąjį sezoną, kai DeVoe yra paskutinis nugalėtinas priešas, jam pavyksta pabėgti didysis finalas. Žinoma, Barry ir Iris meilės įvykiai su batų segtuku jau kelia nepatogumų kitiems: jie turėtų ką nors padaryti, jei nenori, kad mes nekęstume – dar labiau – tokios poros, kuriai tiek mažai chemijos.
  • Geros mergaitės: Paskutinė šių metų staigmena – „Geros merginos“. Komedija, vaikštanti pusiaukelėje tarp „Nusivylusių namų šeimininkių“ ir „Breaking Bad“. Kai kurios motinos, gyvenančios Detroito urbanizacijoje, nusprendžia apiplėšti prekybos centrą ir netyčia gauna didesnį grobį, nei tikėtasi.

Ir ką tu sakai? Koks buvo jūsų mėgstamiausias 2018 m. serialas?

Tu turi Telegrama įdiegta? Gaukite geriausią kiekvienos dienos įrašą mūsų kanalas. Arba, jei norite, sužinokite viską iš mūsų Facebook puslapyje.

Naujausios žinutės

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found